Бой между турист и служител на ски лифта в Банско

0
Случилото се е заснето от чуждестранни туристи, пристигнали по-рано на лифта
Случилото се е заснето от чуждестранни туристи, пристигнали по-рано на лифта Видео: NOVA

Според фирмата концесионер туристът се е държал грубо и обидно

 Скиор се оплака, че е бил обект на агресия от служител на ски-зоната в Банско, разкрива NOVA. От фирмата концесионер обаче отговарят, че служителят е бил провокиран и напсуван, и едва тогава е употребил физическа сила, за което вече е наказан с отстраняване.  Спорът започнал затова затворен ли е лифтът или не.

„Започна се, когато пристигнах на междинна станция около 16 часа. Отидох при служителя и любезно попитах с молба за помощ дали мога да сляза, защото на междинна станция има само черна и червена писта, които са по-трудни за каране и за напреднали скиори. Беше необходимо да се кача на лифта и да продължа към по-лесна писта. Служителят ми каза „Оправяй се, все ми е тая”. След това преминах към фактология и логика : „Вие сте затворили по-рано”. Получих отговор; „Оправяй се”. Разговорът ескалира с нецензурни думи от едната страна към другата. След това човекът си позволи да прескочи загражденията и да ми нанесе удари”, разказва потърпевшият Николай Авджийски.

Случилото се е заснето от чуждестранни туристи, пристигнали по-рано на лифта.

„За да стигне до междинна станция господинът е минал по червена писта. Нашите служители са му предложили да го свалят до Бъндеришка поляна, за да продължи надолу. Записът на господина е манипулиран, защото няма никакъв звук. От нашия запис се вижда как 12 секунди по-рано двамата си говорят до мрежата без никой никого да бие. След това служителят тръгва към апаратната и господинът започва да отправя обиди, което води до сблъсъка. Подобно поведение не толерираме, като своевременно отстранихме служителя”, посочи от своя страна Иван Обрейков, маркетинг директор на фирмата концесионер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Късметлия е ...
    Туристът да се радва, че са го набили безплатно и то не къде да е, а на Банско...
  • 2
    3
    daskal
    Ох, сега още повече искам да отида там и да хапна една супа за 30 лева.
  • 0
    2
    Бил Гейц
    Ето затова всичките трябва да ви чипирам. Да ви дойде акъла в простата балканска циганска кратуна. Да ви чипирам и да ви пръсна гъза. Само така ще станете хора защото сега сте едни мургави некъпани булгарски шебеци.
  • 4
    1
    русенец
    ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ! ДОБРЕ ДОШЛИ В БАНСКО! Гарантирано получавате високи цени, грубо отношение, храна със съмнителни качества, а има и допълнителни екстри - може да ядете бой. Всичко това ви е гарантирано. Е, късметлиите може да получат и някой безплатен бонус - я хранително натрвяне с някое от храните, или паднали скали по пътя до зимните курорти, я откъснати с месеци населени места. В този последния случай колата ви принудително остава за неизвестно време някъде из България. И всичко това получавате на цена само с 50-100 % по висока от Швейцарските, австрийските или немските Алпи. А там какво, хем е по-евтино, хем и скука, пълна скука. ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ!!VPVYE
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари