Богдан Богданов: Създаваме условия, с които да върнем българи от чужбина да работят у нас

1
Мога да ви уверя, че Министерството на икономиката и Министерски съвет полагат всички усилия за създаване на една по-добра и предвидима среда за бизнеса, каза още министърът на икономиката
Мога да ви уверя, че Министерството на икономиката и Министерски съвет полагат всички усилия за създаване на една по-добра и предвидима среда за бизнеса, каза още министърът на икономиката Снимка: Министерство на икономиката

Мога да ви уверя, че Министерството на икономиката и Министерски съвет полагат всички усилия за създаване на една по-добра и предвидима среда за бизнеса, каза още министърът на икономиката

В следващата година и половина ще участваме в няколко събития, които са насочени към българската диаспора към света“. Това каза министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов пред членовете на Икономическата комисия в Народното събрание. По негови думи Министерството на икономиката и индустрията създава условия, с които българите от чужбина да могат да кандидатстват както за работа в държавни предприятия у нас, така и за търговски представители в чужбина (СТИВ). Министър Богданов подчерта, че основната цел е повече сънародници да се завърнат в родината си и България да стане все по-разпознаваема като инвестиционна дестинация за развитие на бизнес, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Пред депутатите от икономическата комисия министър Богданов обясни и че правителството и Министерството на икономиката и индустрията полагат всички усилия, за да създадат по-добра среда за правеното на бизнес в България. Министърът съобщи, че от данъчна гледна точка страната ни има последователна политика.

„Мога да ви уверя, че Министерството на икономиката и Министерски съвет полагат всички усилия за създаване на една по-добра и предвидима среда за бизнеса“, каза още Богданов пред депутатите от ресорната комисия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Ф16
    Да бе с минимална от 750,чисти 555.Слънчасъл ли си
  • 3
    1
    123
    Чий мозък се опитваш да напудриш, глупако ? Българите стъпали на служби и трайно установени имат вече по 1-2 деца, които не говорят Български. Кого ще връщаш, берачите на портокали в Испания ли кого ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари