БОЕЦ: Га зимаше куфарчетата не рива, сега що ривеш, Севде?

15
Божков посочи пиара на Борисов като куриер за подкупите, давани на премиера
Божков посочи пиара на Борисов като куриер за подкупите, давани на премиера

Публикуваме коментар на Георги Борисов Георгиев от ГД "БОЕЦ" относно изказването на Севдалина Арнаудова, че Божков сам й се предлагал:

"СТИГА ГЛУПОСТИ! Страх тресе кочината! 

Севдалина Арнаудова, личен ПР на Борисов, посочена от Божков, като един от куриерите за даваните от него милиони на премиера днес отговори на неговите разкрития. И понеже управляващите мислят народа за малоумен, такива са им и обясненията. Самият факт, че тази се обяснява скоростно, а Борисов обикаля всички медии и се кръсти и кълне във внуците си и всичко свято е показателен!

Арнаудова пише в профила си:

"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.
Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!"

А това е моят коментар, на който няма да получа отговор:

"ГЛУПОСТИ!

Не разбирам! Хем твърдите, че всичките ви срещи с бизнесмени са записани от вас лично и десетки медии с микрофон и камери, хем твърдите, че при срещите ви с Божков само той е имал микрофон и камера, а вие не. Значи в едно от двете твърдения лъжете. Ако приемем, че второто е вярно, защо сте се срещали с бизнесмена Божков, в качеството ви на човек работещ лично за премиерта Борисов и то "без камера и микрофон"?

И защо е било нужно това да се случва всеки месец? И защо до сега мълчахте, че член на вашето семейство е работил за Божков? Това част от "цената" ли беше? Въобще, като пишете глупости не подценявайте българските граждани, те не са идиоти!

По-добре отговорете на изпратените от БОЕЦ въпроси до Борисов:

1. Искал ли е г-н Бойко Борисов чрез Владислав Горанов и Менда Стоянова пари от Васил Божков – Черепа, за да не му „закача“ бизнеса?
2. Взимали ли са Горанов и Арнаудова пари от Васил Божков – Черепа, които са били предназначени за г-н Бойко Борисов?
3. Поръчвал ли е г-н Бойко Борисов чрез Горанов, Менда Стоянова и парламрентарната група на ГЕРБ законодателни промени касаещи хазартният бизнес, с които да рекетираш Васил Божков – Черепа, за да ти плаща рекет „спокойствие“?

И ЗАЩО не публикувате записите от срещите си с Божков?"

Истината е най-силното ни оръжие!"

Ето какво още сподели Георги Борисов:

"Га ходеше при Черепа всеки месец на крак не рива, сега що ривеш, Севде? Га зимаше и носеше куфарчетата не рива, сега що ривеш? Га си вееше задника години наред за наша сметка по цял свет не рива, а сега що ривеш, Севде? Га хората събираха с СМС-и левчета, за да лекуват децата си, а ти разтриваше пурата на мутрата и му носеше милионите ресто от Черепа, пак не рива, а сега Що ривеш, Севде? Така изглеждат събитията в очите на будните"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари