БОЕЦ: ДПС настъпва през служебния кабинет

1
Разкриваме схемата за връщане на статуквото и мафията на власт, съобщиха от Гражданското движение
Разкриваме схемата за връщане на статуквото и мафията на власт, съобщиха от Гражданското движение Снимка: Кадър Фейсбук

ДПС настъпва през служебния кабинет

След масови уволнения преди два дни за зам. областен управител на Видин е назначен (отново) Шишман Чаушев – бивш шеф на БУЛГАРГАЗ от времето на Орешарски с протекцията на ДПС и Пеевски.

Това не е изключение, кадрите на ДПС и ГЕРБ са в настъпление в държавната администрация през кабинета на Радев – олицетворение на новата коалиция на Петата колона – Радев, ГЕРБ, ДПС.

БОЕЦ разкриваме схемата за връщане на статуквото и мафията на власт. В ход е сценарий на дълбоко окопаване и превземане на властта и дълъг мандат на Радев – избори след предстоящите избори. Целта е връщане на ГЕРБ и ДПС на власт, като контролирания през държавната администрация вот ще бъде използван за целта – около 200 – 250 000 гласа. Част от тях ще бъдат насочени към партията на Янев, за да мине бариерата, а останалите пропорционално към ГЕРБ и ДПС И това в следващия, или по-следващия парламент ще бъде новата коалиция „ГАЗПРОМ” – ГЕРБ, ДПС и Радев (Янев). Няма нужда от сложни схеми и купуване на гласове, контролираният вот от държавната администрация е достатъчен, евтин, сигурен и устойчив – може да бъде използван и на следващи избори без допълнителни рискове, разходи и усилия.

От няколко дни БОЕЦ разкриваме процеса на масови уволнения в държавната администрация на средно и ниско ниво и внедряването на кадри на ДПС и ГЕРБ. За ръководни длъжности Радев залага основни на бивши военни, бивши служители на МВР и агенти на ДС (бивши ченгета няма). „Преврат на зелените чорапи” нарекохме го от БОЕЦ. Типичен случай е от Видин – за областен управител е назначен Огнян Асенов – бивш областен шеф на МВР и агент на ДС. След неговото назначаване последва бърза чистка на експерти и юристи, а за зам. областен е назначен човек на ДПС. Голяма публичност получи куриозния случай от вчера, когато БОЕЦ влязохме с камера в кабинета на областния управител, за да го питаме за уволненията и той избяга и се скри в тоалетната. Един от уволнението е и член на БОЕЦ – Георги Карамфилов – юрист и експерт, отстранен заради активната си гражданска позиция срещу корупцията и мафията и дейността му с БОЕЦ.

Това са опасни процеси и БОЕЦ не просто предупреждаваме , а призоваваме за действия за тяхното разобличаване и неутрализиране. Говорим за брутално манипулиране на изборите. Няма да позволим на мафията и кремълската пета колона да ни вкарат пак в блатото на корупцията и зависимостите. И се връщаме към големия въпрос за отговорността и липсата на справедливост, което поставя пред нас отново най-важната цел – отстраняването на Гешев! Това е първата стъпка към истинската промяна.

Битката продължава!

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари