Бодигард на Майкъл Джексън разбулва част от мистериите около него

2
Певецът е искал животът му да бъде най-голямата загадка на Земята
Певецът е искал животът му да бъде най-голямата загадка на Земята

Бодигардът на Майкъл Джексън Мат Фидес разказва за някои странности на бившия си работодател.

Кралят на попа се е стараел да изглежда загадъчен в очите на журналистите и на публиката си. Той е бил убеден, че ако магията изчезне, ще изчезне и интересът към него, споделя БГНЕС.

Майкъл Джексън е носил маски на лицето си и поставял лепенки на носа и пръстите на ръцете си, тъй като е искал животът му да бъде най-голямата загадка на Земята. След излизането на филма „Да напуснеш Невърленд” бившият телохранител на звездата споделя, че у дома Майкъл е бил просто нормален човек.

Той е знаел как да манипулира медиите и какво трябва да направи, за да попадне на първите страници на вестниците. Това е причината Джексън да крие сексуалната си ориентация, за да подгрява интереса на публиката. Певецът не е искал „да разстройва феновете си и да разбива мистичната илюзия около себе си”.

Според Фидес, обвиненията в педофилия срещу звездата са пълна глупост. Той подчертава, че Майкъл Джексън се е срещал с жени, освен това е бил женен. Колкото до твърденията, че в ранчото са се случвали ужасяващи неща с децата, това няма как да е истина, тъй като Майкъл Джексън не се е появявал там.

През август стана известно, че по време на разпит през 1994 г. американският актьор Марлон Брандо е признал, че подозира попзвездата в педофилия. Артистът е смятал Джексън за гей, но след разговор с него решил, че „е възможно да има някакво отношение към деца”.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари