Бодигард на Галена е намушкан в нощен бар във Велико Търново

0
Бодигард и шофьор на фолкдивата се оказал в центъра на скандал между две компании
Бодигард и шофьор на фолкдивата се оказал в центъра на скандал между две компании Снимка: Facebook / Галена

Бодигард и шофьор на фолкдивата се оказал в центъра на скандал между две компании

Бодигардът и шофьор на певицата Галена е пострадал при зверско меле в нощен бар във Велико Търново. Г.К. е в болница след като бил опериран по спешност минути след инцидента, съобщи "Труд".

Кървавият екшън се разиграл в нощта срещу 13 август в известен пиано бар в старата столица. В злополучната вечер се разразил скандал между две компании. Солидно почерпен мъж влязъл в пререкание с клиент. Извършителят изпаднал в ярост, грабнал чаша, строшил я в масата, а тази част, която останала в ръката му, я хвърлил и с нея ударил по главата опонента си. Ударът се оказал толкова силен, че Е.Г. се свлякал на земята в безсъзнание.

Тогава гардът на фолкдивата се притекъл на помощ на ранения, но агресивният мъж го намушкал в бедрото с остър предмет. От персонала на заведението извикали линейка и Г.К. незабавно бил откаран в областната болница. Наложило се потърпевшият да бъде опериран по спешност.

"Пациентът беше с дълбока порезна рана на бедрото и дълга около 26-27 сантиметра. Нараняването е близо до магистрални кръвоносни съдове на бедрото и като по чудо не са засегнати.

Разрезът е от остър предмет, но не мога да кажа от какво е, дали е от нож, стъкло или нещо друго. Пациентът беше прегледан и от съдебен лекар, който ще изготви експертиза за освидетелстване", сподели пред "Труд" хирургът д-р Николен Стойнов, който е оперирал пострадалия.

Според запознати със случая Г.К. се е оттървал с 36 шева на крака и със сериозна кръвозагуба. Благодарение на бързите действия на медиците, животът му е вън от опасност.

Тепърва ще се изяснява кой е извършителят, който е вилнял в нощното заведение.

От ОД на МВР във Велико Търново отказват коментар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    до 2
    и като прави по 5000 на вечер какво? това ли е най-важното? това е живота на плътта, той ще свърши, ковчега няма джобове, важно е какво ще стане с душата след смъртта на плътта, защото душата е безсмъртна и тея, които са живяли в грях и не са се покаяли пред Исус може да живеят там 50-60 години в охолство и деградация, но след това ще умрат и цяла вечност ще се мъчат душите им в агония и тея 50-60 години в охолство ще им се сторят като песъчинка във вечността.
  • -7
    2
    селянин
    Кви " виши " си завършил бре, тя прави 5-10 хилки на вечер, а ти.
  • 8
    1
    ........
    Мале,тази кифла и бодигард ли има?В тази страна безмозъчните силиконки да имат бодигарди?????Боже!!!!!Ние да завършим по две висши и да си мъкнем куфарите!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари