Бобоков с надуто коляно в ареста

0

Спецапелативният съд отказа да пусне за лечение Атанас Бобоков, въпреки очевидно влошеното му здравословно състояние

Съдът обоснова решението си с експертиза, подписана от Началника на Клиниката по ортопедия и травматология на УБ „Лозенец“, гр. София и преподавател в Медицинския факултет на СУ „Климент Охридски“ доц. д-р Веселин Кожухаров. 

Атанас Бобоков е със синовит на дясна коленна става. Това е процес на възпаление на синовиалната мембрана на ставата, което се съпровожда от увеличаване на производството на синовиална течност. Възпалението може да бъде различно поради причините, потока, усложненията и начините на протичане. Понякога синовитът идва без следа, но в някои случаи е необходимо дълго лечение, хирургия и следващата рехабилитация.

Очевидно е, че кракът на Бобоков е надут, но за д-р Веселин Кожухаров това няма значение.  Изданието Либерта задава няколко важни въпроса:-

- На каква цена един лекар може да плюе на авторитета и професионализма си?; 
- Значи ли нещо за някого Хипократовата клетва или всичко отдавна вече е разпродадено?;
- Че Правителствена Болница ( УБ „Лозенец“, гр. София) е отдавна завладяна от големия дарител Делян Пеевски и прилежащата му Прокуратура, вече всички знаят.

Новият въпрос, който изниква с последните „стратегически национални назначения“ е дали здравето на нацията, чрез Министерство на Здравеопазването, вече също не му принадлежи, риторично пита изданието. 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари