Боби е застрелян с 4 куршума, единият - в главата

0
Не трябваше да е там. Трябваше да е при други деца на Нова година
Не трябваше да е там. Трябваше да е при други деца на Нова година Видео: bTV

Близките на Боби – една от жертвите на шесторното убийство в Нови Искър, още не са видели тялото му.

Това стана ясно от репортаж на БТВ, в който говориха бабата Корнелия и майката Стефана на 18-годишния младеж.

Бабата на Боби е и последният близък човек, който е видял момчето живо преди новогодишната нощ. "Подготвяше се за празника. Беше щастлив. Искаше да празнува със свои съученици. Дадохме му пари, за да пазарува. Най-голямата му грешка е, че е решил да остане да празнува с Нанси", казказва тя.

Жената разказа, че Боби е убит с 3-4 куршума, един бил в главата, казва Корнелия.

„Не трябваше да е там. Трябваше да е при други деца на Нова година“, добави тя.

Тя и майката на момчето – Стефана, са давали вече няколко пъти показания в полицията. „Все ни разпитваха какво е станало, какво знаем, говорили ли сме по телефона. Едно и също казвахме. Дадохме съгласия, ако се стигне до дело, да бъдем страна. Просто е бил на грешното място в грешното време“, допълни още бабата.

„Два пъти му звъннах навръх Нова година и ми се затваряше. След това и баба му се обади, но телефонът вече беше изключен. Може убиецът да е затварял. Боби остана при Нанси и това го е погубило. Явно нея не ся а пуснали, защото трябваше да са при други деца да празнуват. Няколко пъти Боби е говорил с приятели и все им е казвал, че може и да отидат“, разкри майката Стефана.

"Всички са убити по много жесток начин с много изстрели. Боби е имал в тялото 3-4 куршума и един в главата. Синът ми каза, че е познал Боби по дрехите. Не са ни допускали до тялото все още. В 3:30 часа го изнесоха, но не ни дадоха да го видим".

Според майката децата са станали невинно жертви. Нещо гнило е имало между майката и други хора. Не може да е случайно това жестоко престъпление, смятат близките на загиналото момче.
Боби и Нанси много се обичали, разказаха още близките на момчето. Те са били заедно от една година. Преди Нова година дори направили заедно картичка на майката на Боби.

Разследването на тежкото убийство на шестима души в Нови Искър продължава. До момента полицията не е успяла да установи извършителя, а оръжието на престъплението не е намерено.

След като бяха открити телата на Неделчо Юнаков, тъщата му, сина на Юнаков – Георги, доведената му дъщеря Нанси и приятелят ѝ Боби, вчера беше намерено и тялото на шестата жертва на кървавата разправа – Кети Кюхова.

Това оповестиха официално от МВР и прокуратурата. Днес продължават и огледите и обработката на следите.

Специален щаб работи по няколко версии – основната е свързана с дейността на убития баща в семейството Неделчо Юнаков.

Засега е отхвърлена само версията за самоубийство, заради разположението на телата. Една от жертвите е убита в гръб.

Източник: btvnovinite.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари