БМВ се заби в стълб на кръговото кръстовище край полицията

0
18-годишна пътничка е ранена
18-годишна пътничка е ранена Снимка: БГНЕС / архив

Пътничка в кола е леко пострадала при пътен инцидент на бул. "Липник" в Русе. 

На 23 февруари около 02:30 ч в гр. Русе, на бул. Липник - кръстовище с бул. Цар Освободител, лек автомобил БМВ 320 D, управляван от 20-годишен русенец, при движение с несъобразена скорост с ширината на пътното платно и пътните условия /мокра пътна настилка/ е напуснал пътното платно вляво попътно и се е блъснал последователно в бордюр и метален стълб на уличното осветление.

В резултат на удара при инцидента е пострадала возещата отзад пътничка на 18 г. След преглед в болницата е освободена за домашно лечение с диагноза - натъртвания в областта на гръден кош, охлузвания на рамене, корем и става.

Пробата на водача за алкохол е дала отрицателен резултат. Инцидентът е документиран от екип на пътна полиция с причина - несъобразена скорост с пътните условия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Русенец
    Трябва да се въведе закон: Шофьор със стаж под 5 г да няма право да управлява МПС над 65 коня.
  • 6
    1
    Боя мукава велпапе - BMW
    Да се беше убил боклук такъв! Никой не те кара да се правиш на самолет! Бой през колената да остане без крака и да не се прави на рали състезател
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари