БМВ се наниза на мантинела в Шумен

0

БМВ се наниза на мантинела след като катастрофира на изхода на Шумен в посока Пети километър, съобщиха очевидци, предаде Монитор.

Мантинелата буквално е минала между шофьора и спътничката му, но за късмет и двамата са живи.

Сигнал за произшествието в зоната на изходната артерия от хиподрума към пътя Русе - Варна е получен в 2 следобед в оперативната дежурна част на областната дирекция на МВР - Шумен. На място били изпратени екипи на полицията, пожарната и "Спешна помощ".

Според първоначалната информация зад волана на БМВ-то е бил 43-годишен мъж от село Тодор Икономово, а отдясно на предната седалка се возела жена на 38 години.

По обясненията на самия шофьор, който е напълно невредим, докато карал към разклона при Пети километър автомобилът бил спукал гума. Разрешената скорост в тази част на пътната отсечка след табелата за излизане от града е 90 километра в час. След спукването на гумата колата се завъртяла и се ударила в пътната мантинела.

Мъжът и жената са откарани за преглед в МБАЛ - Шумен. Водачът е прегледан и е установено, че е без наранявания, преглед трябва да установи контузиите на спътничката му.

Шофьорът е правоспособен, не е тестван с дрегер, но е взета кръвна проба за алкохол.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари