Близнаци мистериозно изчезнаха при раждане

0
Родилката твърди, че след раждането децата й са изчезнали и вини за това лекарския екип от болницата
Родилката твърди, че след раждането децата й са изчезнали и вини за това лекарския екип от болницата

Истинска мистерия се разигра около новородени близнаци в Челябинска област на Русия, информира НТВ.

Родилката твърди, че след раждането децата й са изчезнали и вини за това лекарския екип от болницата. Самите медици заявяват, че при цезаровото сечение в утробата на жената вместо бебета, са открили огромна киста, пише "Монитор". Лекарите поясниха, че бременността е била мнима.

В същото време обаче техни колеги, наблюдавали родилката преди раждането, са категорични, че бременността е била истинска. Следствените органи вече са заеха със случая и започнаха проверка на оплакването, подадено от потърпевшата, уточняват агенциите. По техни данни родилката е жителката на селцето Киалим Альона Авдеева.

През юни м.г. жената почувствала характерни изменения в организма си и си направила ултразвуково изследване в болница №2 в уралския град Миас. При прегледа медиците потвърдили съмненията за бременност на Альона.

През август тя посетила клиниката за повторно изследване, при което докторите установили, че жената чака близнаци. След месец тя била поставена на отчет в женската консултация в близкия град Карабаш, където бременността й наблюдавала д-р Ирина Вакшеева.

По време на цялата си бременност Авдеева редовно посещавала прегледите и давала кръв за анализи. Нещо повече – медиците проверявали и сърцебиенето на бебетата, допълва НТВ. На 4 януари т.г. на срок от 38 седмици Альона била приета за секцио в родилното отделение на същата болница №2 в Миас. Преди операцията на родилката била поставена пълна упойка, разказва самата тя пред медиите.

След като се събудила от наркозата обаче медиците й казали, че бременност не е имало и че става дума за киста. От своя страна главната лекарка на клиниката в Карабаш Нина Воронина потвърди пред Telefakt.ru, че пациентката наистина е била бременна.

Главната сестра на болницата в Миас пък заяви, че шефът на здравното заведение внезапно е излязъл в отпуск от 18 март т.г. От Следствения комитет признават, че “историята е доста тъмна, но обещават в скоро време да разплетат случая“. В ситуацията вече се е намесило и здравното министерство на Челябинска област, съобщава порталът Chelyabinsk.ru.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари