Близките на Гицка не разбраха дали е убита или изнасилена

2

Близките на изчезналата преди месец Гица Ангелова се свързаха с редакцията на Dunavmost.bg, за да споделят какво се случва след като 82-годишната жена бе намерена мъртва.

Семейството на баба Гицка е потресено от липсата на информация относно причините за смъртта й.

Те и до ден днешен не знаят какво се е случило всъщност с нея. Недоумяват как е успяла да стигне на километри от дома си, при условие, че не е можела да върви. Какво или кой е причинил гибелта й също не е уточнено...

От полицията са им обяснили, че тялото е било твърде разложено, за да се разбере дали е била малтретирана физически или изнасилена. Предали са им трупа в найлонов чувал, за да го погребат и ....толкова.

Виктория Димитрова, приятелка на семейството, разказа пред Dunavmost.bg, че не е ясно за убийство ли става въпрос или за смърт по други причини.

Някои факти около трагичния край на Гицка силно тревожат роднините й и не им дават покой.

В местността край село Бабово, където е открита, е било пълно с тръни и полепващи храсти. Тя е била с вълнени чорапи и ако се е придвижвала сама дотам, би трябвало да са налепени с тръните. Те обаче били съвършено чисти. Освен това до нея била подхвърлена издялана пръчка за подпиране, която не е била нейна. Тя е имала два бастуна, без които не е мърдала никъде, но и двата са намерени в дома й...

Г-жа Димитрова смята, че възрастната жена е била изхвърлена в дерето, вероятно от кола, а пръчката е подхвърлена, за да заблуди разследващите, че уж е отишла сама там...

Близките на баба Гицка не могат да проумеят как така убиецът на жената от Голямо Враново беше намерен за два дни, а в техния случай органите на реда не са могли да разкрият абсолютно нищо.

"Страшно е да загубиш майка си, без да знаеш какво се е случило... Нима полицията нищо не разбра за цял месец?", пита отчаяната дъщеря на Гицка - Пепа Шопова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари