Близки, приятели и колеги се прощават днес с Иван Иванов

10
Румен Радев изразява съболезнования по повод кончината на легендарния български актьор
Румен Радев изразява съболезнования по повод кончината на легендарния български актьор Снимка: Facebook

Румен Радев изразява съболезнования по повод кончината на легендарния български актьор

Завладяващото актьорско майсторство в изиграните от Иван Иванов роли, както и поезията и прозата му, вече са част от наследството на българската култура. Това заявява президентът Румен Радев в съболезнователен адрес по повод кончината на легендарния български актьор Иван Иванов, с когото близки, приятели и колеги се прощават днес, съобщават от Президентството.

Президентът откроява спомена за обичания актьор като достойна, човеколюбива личност и утвърден творец, заслужил обичта и уважението на поколения българи. „Впечатляващото присъствие на Иван Иванов в едни от емблематичните български филми и постановки оставя трайна следа в съзнанието на всички, докоснали се до неговия значим творчески принос“, посочва още държавният глава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари