Близки на зъболекар от Русе го издирват трети ден

2
Тревожен сигнал е подаден в групата "Забелязано в Русе"
Тревожен сигнал е подаден в групата "Забелязано в Русе" Снимка: Facebook

Тревожен сигнал е подаден в групата "Забелязано в Русе"

Близки и пациенти издирват 31-годишния русенския стоматолог Господин Лалев. От споделеното от тях се разбира, че зъболекарят не е бил в кабинета си в Стоматологична поликлиника в четвъртък, въпреки уговорените часове. "От три дена няма връзка с него", сигнализира Юлита Парашкевова, а друг негов познат допълва, че не е дошъл на репетиция по народни танци, които обикновено посещава.

От публикувана информация става ясно, че е подаден сигнал в полицията. Групата е мобилизирана да го издирва чрез негови колеги в Русе, тъй като най-близкият му роднина е в чужбина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    5
    Мирослав Малчев
    Господин Лалов е претърпял ПТП на магистралата към Варна. В болница е.
  • 10
    4
    До 1
    Един ден ще бъде и твой проблем. Просто животът е низ както от хубави, така и от негативни неща и в това има точна закономерност! Допускам, че няма хора които обичаш,както и теб никой не те цени. От части заради подобен тип мислене сме на това дередже, образно казано!
  • 47
    3
    до 1
    Като нямаш интерес, какво те кара да се изсираш под всяка статия? Коментарите ги пишат хора, заинтересувани по един или друг начин. Но никой няма интерес да чете твоите „мозъчни“ напъни.
  • 37
    2
    Против идиотите
    Дано не ти се случи близък човек или приятел да няма следа от него!!! Тогава ще разбереш какъв е проблема!!!
  • -83
    1
    буквално не е мой проблем
    буквално не е мой проблем
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари