Блинкен: Русия може да използва химически вещества в Украйна

0
Блинкен добави, че не е в състояние да потвърди обвиненията, че Москва вече е използвала химически оръжия в Мариупол
Блинкен добави, че не е в състояние да потвърди обвиненията, че Москва вече е използвала химически оръжия в Мариупол Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Съединените щати разполагат с "достоверна информация", че Русия "може да използва... химически агенти" в офанзивата си за превземане на обсадения украински град Мариупол"

Това заяви държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен, цитиран от БГНЕС и АФП.

"Споделяме тази информация с Украйна и водим директни разговори с партньорите си, за да се опитаме да определим какво всъщност се случва, така че това е истинска загриженост", заяви Блинкен пред репортери, като добави, че не е в състояние да потвърди обвиненията, че Москва вече е използвала химически оръжия в Мариупол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    spermaman
    Еурогеец е баща ми , а аз плод на любовта му с руски турист. За това така се подмокрям като чуя Путин....а за ника ми, просто обичам да хапвам от бялата течност
  • 3
    3
    Bonkerz
    Има интервю с руски военен Едуард Басурин, където ясно казва по ОРТ1, че няма смисъл да се пращат военни за толкова малко украински войници в Мариупол (криещи се и дебнещи в засада) и да се рискуват мн руски животи, А ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ПРАТЯТ ХИМИЧЕСКИ ВОЙСКИ... потърси в youtube: Pro-Putin separatist leader calls for chemical weapons to smoke out Ukrainian defenders
  • -1
    2
    Spermaman
    Според миналите събития, няма място за птитеснение. Страшното химическо оръжие на Русия, "Новичока", не можа нито един джендър да отрепе. Така че аз проблем не виждам,...нали така бе еурогейци!
  • -2
    1
    ??!!
    да бе, време е новичока да се появи, нещо го забравиха!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари