Дете пострада при катастрофа на кръстовище в Русе

0
Инцидентът се е случил в квартал "Здравец"
Инцидентът се е случил в квартал "Здравец" Снимка: Дамян Димитров

Инцидентът се е случил в квартал "Здравец"

Малко дете пострада тази вечер, след като два леки автомобила катастрофираха на кръстовище в Русе. Инцидентът е станал в кв. „“Здравец“ между улиците „Байкал“ и „Захари Стоянов“ пред магазин „Пацони“, информира Русе Медиа.

Първоначалната информация бе, че детето е било блъснато, докато пресича. Впоследствие стана ясно, че лек автомобил е засякъл друга кола на кръстовището и е последвал сблъсък. В засечената кола е пътувал баща с дете на възраст около 3 години. Той веднага го е извадил от автомобила.

На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Линейката е откарала детето в болница със съмнения за травма на главата, но състоянието му не е сериозно. То ще бъде прегледано в болницата.

Причините за инцидента са в процес на изясняване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    до 6
    Как пренаселен?!? Я гледай другите кво пишат - Русе нямал и 50 хиляди! Айде разберете се! :) :) :)
  • 2
    6
    Иванови
    Русе е пренаселен и претъпкан с хора и автомобили . Плюс това от околните села непрекъснато се тъпчат хора в русенските магазини и къде ли не. Плюс това непрестанният поток от преминаващи транзит тирове и какви ли не чужденци. Няма начин движението по улиците да не е такова натоварено и резултатите да са такива.
  • 11
    5
    Cenkochokov
    85% НЕ могат да карат!! Това е няма място за сърдене!! За тези, със малките коли да не говорим. Все едно съм ги хвърлил със лопатата то и личи по позицията само.
  • -9
    4
    BACHKATORA
    В ЗДРАВЕЦ СА ГОЛЕМИ БАРОВЦИ С ПО 1200 ЛЕВА ЗАПЛАТИ КИРТАЦИ
  • -4
    3
    смешно
    Бул. Тутракан 20
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари