Благотворителен концерт събра близо 12 000 лева за лечението на Сашко

0

На сцената със свои изпълнения излязоха талантливи ученици от различни възрастови групи, които се обединиха около каузата на своя съученик

Благотворителен концерт „Таланти с кауза“, организиран от ръководството на СУПНЕ "Фридрих Шилер" (Дойче шуле), се проведе на 10 май в Русе.

Инициативата бе в помощ на Александър Георгиев от 9 Б клас, който има нужда от средства за жизненоважна операция, която да му позволи да живее нормално.

На сцената със свои изпълнения излязоха талантливи ученици от различни възрастови групи, които се обединиха около каузата на Сашко. С всички инициативи, които организира Ученическият парламент, подкрепени от училищното настоятелство и ръководството на училището, са събрани малко над 11 600 лева.

Благодарим на всички участници в концерта и на всички присъстващи, които се отзоваха на молбата ни да помогнат на Сашко, защото ЗАЕДНО МОЖЕМ!“, споделиха организаторите на концерта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Браво!
    Респект!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари