Благомир Коцев: Участието ми в деветте офшорни фирми в Малта отдавна е прекратено

0
Кметът на Варна обясни, че документите за излизане от дружествата, които управляват кандидатите, са подадени в изискуемия срок, но не е отразено в Търговския регистър
Кметът на Варна обясни, че документите за излизане от дружествата, които управляват кандидатите, са подадени в изискуемия срок, но не е отразено в Търговския регистър Снимка: Благомир Коцев / Facebook

Кметът на Варна обясни, че документите за излизане от дружествата, които управляват кандидатите, са подадени в изискуемия срок, но не е отразено в Търговския регистър

"Участието ми в деветте офшорни фирми в Малта отдавна е прекратено. Всеки може да види това в регистъра, но казусите с другите районни кметове са по-сложни."

Това каза Благомир Коцев днес във Варна, предаде БНР.

Кметът на Варна и председателят на ПП "Продължаваме промяната" Кирил Петков коментираха решението на Общинската избирателна комисия във Варна, свързани с проверка за несъвместимост заради участие в търговски дружества на кметовете на районите "Одесос" и "Приморски".

Петков коментира решението на Общинската избирателна комисия да отстрани от длъжност районния кмет на "Одесос" Цветнен Цветков. Петков каза, че никой не е по-голям от закона, но фактите се проверяват и той може да обжалва в 7-дневен срок. Ние ще уважи закона, категоричен е Петков.

Кметът Благомир Коцев обясни, че документите за излизане от дружествата, които управляват кандидатите, са подадени в изискуемия срок, но не е отразено в Търговския регистър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Мдааа
    А защо по дяволите имаш фирми в офшорни зони?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари