Бившият шеф на "Кинтекс": Изнесени са 4200 тона оръжие с подписа на Корнелия Нинова

5
Това се е случило само за първите 4 месеца след началото на войната, заяви Александър Михайлов
Това се е случило само за първите 4 месеца след началото на войната, заяви Александър Михайлов

Всички пратки са разтоварени на полското летище "Жешов"

"Само за първите четири месеца след началото на войната в Украйна са изнесени по въздух над 4200 тона българско оръжие с подписа на Корнелия Нинова", каза в Националния пресклуб на БТА Александър Михайлов, бивш директор на "Кинтекс" ЕАД.

"Всички пратки са разтоварени на полското летище "Жешов" (Rzeszow) на 70 километра от украинската граница. Това летище се посочва от чуждестранните медии за основен транспортен хъб за военната помощ за Украйна", каза Михайлов.

От март до юни 60 самолета са транспортирали българско оръжие до летище "Жешов", допълни той като се позова на информация, получена от МВнР.

Михайлов обвини бившия министър на икономиката Нинова, че е забавила два месеца разглеждането на сделки за износ на оръжие на обща стойност 1 милиард евро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    до 2
    Тая врачанска селянка ще ни измисли нов Пенчо, който ще е толкова по-голям Пенчо от настоящия, че ще си спомняме за него с умиление.
  • 4
    2
    Смехурко
    Какво ли ще измисли сега лъжливата кучка Корнелия?
  • 6
    1
    Веси
    Браво на кучката Нинова!Скоро парите и властта няма да имат тежест във фалшивия ви животец
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари