Бившата жена на Зуека му направи неочакван подарък

0
Нина реши да зарови томахавката и пожела на актьора да бъде щастлив с по-младата си съпруга
Нина реши да зарови томахавката и пожела на актьора да бъде щастлив с по-младата си съпруга

Бившата жена на Зуека – Нина Димитрова, му направи неочакван подарък по случай сватбата с режисьорката Ани Вичева.

Нина реши да зарови томахавката и пожела на актьора да бъде щастлив с по-младата си съпруга, пише "Таблоид".

Още по-изненадващо било, че след като дълго време не си говорили, Димитрова вдигнала телефона и поздравила младоженците, като дори побъбрила с новата булка Ани. За да покаже, че е простила изневерите му, актрисата се отказала да настройва дъщеря им Девина срещу баща й и нямала нищо против момичето да живее от време на време при пресния младоженец. 

Васил Василев вдигна сватба с Ани Вичева на 28 януари след 5-годишна връзка. Двамата влюбени събраха близки и приятели на празненство в резиденция „Тера“. 

Актьорът се раздели драматично с по-възрастната от него Нина Димитрова след 20-годишен съвместен живот. Освен семейство, двамата бяха партньори и на сцената – те създадоха успешния Театър „Кредо“.

Всъщност това е втори брак за „господаря на ефира“. Той не се е женил за Нина, но пък преди нея се разписал в брачното с Румяна Узунова. Тя е негова колежка от ВИТИЗ, където учила кукловодство.

Васил Василев се запознава с бъдещата си любовница и настояща съпруга през 1999 г. по време на снимките на филма на Стефан Командарев „Пансион за кучета“. Зуека играе в лентата, аВичева е асистент-режисьор. Двамата обаче стават гаджета едва през 2012 г., като отново ги събира работата – този път в телевизията.

Нина Димитрова е бясна за изневярата, гони бившия си от съвместните им спектакли в Театър „Кредо“ и го заля с куп гневни обвинения. Като отмъщение замени Зуека в постановките „Шинел“ и „Каквото направи дядо, все е хубаво“ с доста по-млади от него актьори. Известно време червенокосата фурия не позволяваше на Василев дори да вижда дъщеря им. 

В светските среди обаче коментират, че след като преодоляла раздялата си със Зуека, Нинанаправо разцъфнала. На сватбата на комика пък негови приятели останали доста учудени, че на фона на слабия актьор чисто новата булка изглежда повече от пищна. Дори се появиха слухове, че може пак да е бременна и всъщност това да е поводът за венчавката – за да може второто им дете да е родено по време на брак.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

По походката се познава, кой влиза в морето за удоволствие и кой по "работа".

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари