Биволъ: Цял взвод мутри охраняваха визитата на Радев и Йотова в Бургас

7
Въпреки прикритието сред тях бяха разпознати криминално проявени лица, с досиета в полицията
Въпреки прикритието сред тях бяха разпознати криминално проявени лица, с досиета в полицията Снимка: Биволъ

КОЙ нае и плати на криминални и маскирани мутри да охраняват визитата, питат от "Биволъ"

Цял взвод мутри с голи глави и маски охраняваха визитата на Радев и Йотова в Бургас на 5-ти Ноември. Въпреки прикритието сред тях бяха разпознати криминално проявени лица, с досиета в Полицията“. Това написаха от сайта за разследваща журналистика Биволъ на своята Фейсбук страница.

Ето какво гласи остатъкът от поста на Биволъ:

Мутрите бяха смесени с гардовете на НСО и дори между тях личеше пълна симбиоза и сътрудничество в нелеката мисия да опазят властимащата двойка от неудобни граждани и въпроси.

Радев държа реч и прокламираше как ще построим „Новата България“, законна, демократична и без мутри, докато мутрите го вардеха околовръст.

Явно някои от тях бяха познати на придружаващите го Мая Манолова от „Изправи се! Ние идваме! /бивша „Мутри Вън“/ и Бачийски – лидер на СЕК, мандатоносител на „ПППП“, защото личеше прикрита комуникация между тях.

На въпрос на възмутена гражданка: „Виждате ли КОЙ ви охранява?“, Радев заяви, че нямал идея и не било от него мутренското присъствие.

Тогава питаме: КОЙ нае и плати на криминални и маскирани мутри да охраняват визитата на Радев и Йотова в Бургас, заедно с МВР и НСО, и да филтрират достъпа до Президента?

На нас подобна практика на мутренски роти срещу гражданите ни е до болка позната от всички граждански протести през последните 10 г.

Разгледайте снимките, но има и заснети много красноречиви видеорепортажи от „мероприятието“.

Изглежда, че това е „Новата България“ и „Промяната“, която ни готви мутро-ченгеджийската банда на политическото инженерство!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари