Бит от цигани таксиметров шофьор: Не вярвах, че ще оживея

0
Милен Младенов и Евстати Евстатитев пребили шофьора, защото сметката им се видяла висока...
Милен Младенов и Евстати Евстатитев пребили шофьора, защото сметката им се видяла висока...

"Единият почна да ме удря, Казах им, защо го правите - ако нямате пари, слезнете, не е проблем за тези 30-40 лева. Тръгнаха да ме хвърлят в язовира. Помолих да не чупят таксито, защото е служебно. Не вярвах, че ще остана жив", разказа пред БТВ пребитият жестоко от цигани таксиметров шофьор от село Манастирище Венцислав Тодоров.

След като жестоко е бил пребит, е съблечен и вързан гол за колата. В неделя младият таксиметров шофьор е бил в кома в болницата в Козлодуй.

Двама роми от Хайредин пребили жестоко таксиметров шофьор, защото сметката им се видяла висока. След като измъкнали таксиджията от колата му и го ритали и удряли, побойниците го изоставили на пътя в безпомощно състояние. Мъжът е открит в неделя по обед на земен път край селото от случаен ловец.

Полицейските служители провели разследване по случая и открили, че нападението над шофьора е извършено от 24-годишният Милен Младенов и 22-годишният Евстати Евстатитев, и двамата от Хайредин. Те са задържани в районното полицейско управление в Козлодуй., а по случая е образувано е досъдебно производство.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари