Бисер Миланов обяви гладна стачка в ареста

1
Синът на Бисер Миланов е отранизирал протест
Синът на Бисер Миланов е отранизирал протест Снимка: dnevnik.bg

След инцидента пред Русенския университет, Бисер Миланов е задържан за 72 часа.

Синът на кандидата за президент на България се свърза с Dunavmost.bg, за да ни съобщи, че баща му е обявил гладна стачка в ареста.

Това се случва след инцидент, станал на 12.12.2016 г. на улица "Янтра" в Русе.

Виторио Миланов ни разказа, че с баща му Бисер Миланов и компания са постели бар "Ниси". Заради стари дразги, собственикът на заведението не е искал да ги обслужи и се разразил скандал между тях. Тогава Никола Стоянов се обадил на телефон 112. Малко след това в заведението влезли двама наркомани, които започнали да обиждат компанията на Бисер Миланов. Според Виторио единият от тях бил излязъл съвсем скоро от затвора, където лежал за изнасилване. Един от хората в компанията на Бисер Миланов станал и ударил единият от дошлите натрапници. Те тръгнали да бягат от заведението по улица "Янтра", но били застигнати и изяли няколко шута. 

След това двамата бегълци от компанията на Бисер Миланов започнали да се бият по между си. Тогава дошъл екип на "СОТ", а малко след това и патрул на МВР - Русе.

Според казаното от Виторио, разбираме, че полицаите заобградили баща му и извикали подкрепление. Не след дълго дошли още няколко патрула на полицията. Бисер Миланов влязъл доброволно без белезници в единият патрулен автомобил и отишли в полицията. След като го разпитали, му повдигнали обвинение по чл. 325 за едро хулиганство.

Вчера след 12:00 часа е започнато бързо производство срещу Бисер Миланов.

Виторио съобщава също, че вече е подал заявление в Община Русе за организиран протест, който ще се проведе на кръговото движение до Областна дирекция на МВР в Русе на 14.12.2016 година от 17:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари