Синът на Бисер Миланов: Защо никой не отрази, че баща ми е добър човек и помага на полицията

1

Страхотен екшън с гонка, полицаи и Бисер Миланов се е разиграл край Русе, научи ПИК.

Миланов и синът са помогнали на полицаи да заловят джигит на пътя, който се летял по тесен път с 200 км/ч.

За историята разказа пред медията ни синът на лидера на Национално движение "Свобода" - Виторио.

Ето какво сподели младежът:

На 07.01.2016 година около 23:30 на влизане в Русе с баща ми засякохме автомобилна кола на КАТ Русе и спряхме, защото познавахме полицаят.

Когато баща ми слезе от автомобилът му, за да приказва с въпросният полицай, той го помоли да им съдейства със залавянето на някакъв автомобил с марка "Пежо", който не спрял на стоп сигнал на колегите му от КАТ Бяла.

Около минута след молбата му към него, автомобилът мина до нас със скорост приблизително 200 км в час, ние веднага тръгнахме след него заедно с полицаите от КАТ Русе и тогава започна зрелищна гонка от която спукахме гума и претърпяхме ПТП със собственият ни автомобил.

Гонката продължи около 30-40 минути, след което с помощта ни успяхме да заловим "състезателя" и той беше откаран с белезници в 1 РПУ град Русе, а ние останахме само и единствено с имуществените щети по колата ни.

Странното беше как нито една медия, освен вашата не отразява случилото се и помощта ни, а ако трябваше да пишат измислиците си и долните лъжи, че си такъв и такъв веднага щеше да си с главни букви на първа страница... Защо не пишат какъв добър баща и човек си??

За това тук поговорката "Направи добро изяж л**но" си пасва точно."

ПИК потърси МВР, за да разбере дали случката е истинска и от институцията ни потвърдиха за инцидента.

Вижте официалната позиция на полицията, изпратена до медията ни:

На 07.01.2016 г. в 20.00 часа е получен сигнал за извършена измама. На същата дата към 09.00-10.00 часа на стационарния телефон на 85 годишна жена от гр. Русе е получено обаждане от мъжки глас.

Непознатият информирал, че "се обажда от полицията" и че дъщеря й и зет й са направили ПТП, дъщеря й е със счупени крака, а зетят е обгорял, в кома е и на системи.

Непознатият мъж обяснил, че дъщерята трябвало да бъде закарана в болница в София с хеликоптер за операция, че за операцията са нужни пари. Възрастната жена приготвила сумата от около 4000 лева и 120 долара.

В хода на разговора, "полицаят" обяснил на гражданката, че при нея ще дойде лице, което да вземе парите.

В апартамента дошъло младо момче на възраст неповече от 50 години, с височина към 170 см, с топчесто лице, с по-светла от черна коса - може би русолява, слаб, не с тъмен цвят на кожата, облечен със сива дюс жилетка и с долнище дънки.

След като предоставила парите, жената била инстуктирана да не затваря телефона до 19.00 часа за да може във всеки момент да получи обаждане с информацията за операцията, към които инструкции тя стриктно се придържала.

Към 19.00 часа затворила телефона, а към 20.00 часа се обадила на дъщеря си и зет си за да се успокои, че те са добре и не са били участвали в инцидент, а тя просто е била измамена. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 209, ал. 1 от НК

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари