Безследно изчезналият Галин от Русе търсил помощ на 112

3
Вече трета седмица полиция и близки издирват изчезналия Галин Димитров от Русе
Вече трета седмица полиция и близки издирват изчезналия Галин Димитров от Русе

Вече трета седмица полиция и близки издирват изчезналия Галин Димитров от Русе

30-годишният младеж е бил видян за последно в къща за гости в русенското село Кошов. Малко по-късно е звънял на телефон 112 със сигнал, че го преследват. След това изчезва безследно.

Галин пристига в къщата за гости в Кошов на 25 август около 15:30 часа. Поискал да наеме стая за ден-два, без предварителна резервация. Бил е закаран от негов близък, който веднага след това си тръгнал.

"Настани се в стая номер пет, но той реално вътре в стаята не е влизал. Стоеше отпред пред стаята, с телефона си нещо може би е работил", заяви Николай Милков, собственик на къщата за гости, цитиран от БНТ.

Попитал персонала къде има магазин в селото и бил упътен.

"Беше разтревожен, че някой го следи, дали имало други гости в къщата, които да са от град Русе и да го познаят. Казах му, че няма такива хора да се успокои. И той каза: Аз си имам мои проблеми и така", допълни Николай Минков.

Около 17:30 пристига негов роднина, който питал за Галин и започнал да го търси, а около 19:00 часа полицейски екипи предприели издирване в околността. Намират мобилния му телефон на хълм до клетка на мобилен оператор. Това е и последната следа.

"Около 18:30 вечерта ми звъннаха от полицията и ми казаха, че има подаден сигнал от 112 за лице, което е заявило, че го гонят да го убиват по поречието на реката", коментира Михаил Маринов, кмет на село Кошов.

Братът на Галин - Ивелин разказа, че могат само да предполагат за причините за изчезването му.

"Тъй като брат ми работи като таксиметров шофьор, докато следва в момента, той общува с много хора и работи предимно нощем. Не знаем дали не е станал свидетел на нещо, което да е провокирало някакви негови опасения. За съжаление от 3 седмици живеем почти само в предположения", каза още Ивелин Димитров, брат на Галин.

Близките на Галин вярват, че той е добре и просто се е изгубил. Надеждите им се подхранват и от странното изчезване на храна и напитки, оставени за него в гората.

Затова и обмислят да призоват повече хора, за да помогнат на полицията в издирването му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    доктора
    Много странна работа. На 30 години отиваш САМ в къща за гости в Кошов...САМ...После се обаждаш от устието на реката , че те гонят...кво прайш там ? Ако си се обатачил - покриваш се. Няма никаква логика
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари