Бетонни късове паднаха от блок на улица "Дондуков Корсаков"

3
Пожарникари обезопасиха мястото
Пожарникари обезопасиха мястото Снимка: Нели Христова / Фейсбук

За денонощието екипи на пожарната в Русе са имали ангажименти по 4 сигнала

Оказали са съдействие на екип на ЦСМП за пренасяне на пациент;

гасили са два пожара без щети - в сухи треви и отпадъци;

посетили са адрес в Русе на улица "Дондуков Корсаков", във връзка със сигнал за паднали бетонни късове от тераса на жилищен блок. При инцидента не е имало пострадали, мястото е било обезопасено до разрешаване на неизправността от отговорните лица.

"От блока често падат камъни и мазилка. От там минават ученици , майки с колички ... Кой трябва да задължи живущите да направят ремонт и да обезопасят тротоара?", пита г-жа Нели Христова, която е споделила и снимка от тази сутрин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    русенец
    През комунизма се строеше и още живеем и ползваме построеното. През демокрацията гледам едни павета не можем на подредим. Да не говорим за улици и магистрали.
  • 1
    5
    Ала-бала
    На калпавата ракета, Космоса и пречи. Построеното при "комунизма" падало, щото демократичните санирани фасади не се свличат целите!? Виновен е чипа български!
  • 2
    4
    русенец до трети коментар
    Прав си брат, и наистина 50 години комнизъм ни стигат, даже повече ни стигат. Харесва ми, че под ръководството на Корнела комунизмът си отива в цяла България. Е, за Русе ще изчакаме още една година преди да си замине окончателно комунизма.
  • -2
    3
    бах ти глупаците
    Навремето са строили за векове напред.Режимът и терорът на комунистите едва изкара 40-50 години ,а отвратителните им строителни шедьоври малко повече.Сравнете панелните гета на Ресе с централната част.Това е и комунизма .Грозотия и отврат.
  • 5
    2
    Анонимен
    Комунистите го построиха и след това комунистите го оставиха на безстопанственост
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари