Бенямин Нетаняху е в болница

0
Той се е почувствал зле по време на молитва
Той се е почувствал зле по време на молитва Снимка: БГНЕС

Той се е почувствал зле по време на молитва

Лидерът на основната опозиционна партия "Ликуд", бившият израелски премиер Бенямин Нетаняху, е настанен в болница в Йерусалим, съобщи държавната телевизия CAN, цитирана от NOVA.

Бившият министър-председател е подложен на преглед, след като се е почувствал зле по време на молитвата на Йом Кипур (най-големият еврейски празник – денят на опрощаване на греховете – бел. ред.), съобщиха журналисти, като се позоваха на говорителя на бившия министър-председател.

Нетаняху оглавяваше правителството на Израел до 2021 г. и според проучванията на общественото мнение отново е смятан за един от основните претенденти за премиерския пост след предсрочните парламентарни избори, насрочени за 1 ноември.

Лидерът на опозицията получи пожелания за бързо оздравяване от основния си съперник на предстоящите избори, министър-председателя Яир Лапид.

"Пожелавам на Бенямин Нетаняху бързо и пълно възстановяване", заяви пресслужбата на партията на премиера "Йеш Атид".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари