Бенямин Нетаняху е приет в болница

1
Предварителната диагноза на израелския премиер е дехидратация
Предварителната диагноза на израелския премиер е дехидратация Снимка: Ronen Zvulun/AP Photo

Предварителната диагноза на израелския премиер е дехидратация

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху е бил откаран в болница, след като се почувствал зле, предаде Ройтерс, като се позова на израелски медии.

Според медиите той е бил в пълно съзнание по време на пътуването, предаде БТА.

Канцеларията на Нетаняху потвърди, че той е бил приет в болницата Шеба в Тел Авив и добави, че израелският премиер е в добро състояние.

Първоначалният преглед на Нетаняху не е установил нищо нередно, а предварителната диагноза е дехидратация, съобщи канцеларията на израелския премиер. Лекарите са препоръчали да му бъдат направени рутинни изследвания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари