Батето е голямата любов на дъщерята на Мутафова - Муки

0
Иван Славков няколко пъти достойно уважил дъщерята на Мутафова, но деликатно я отрязал да стане неин мъж
Иван Славков няколко пъти достойно уважил дъщерята на Мутафова, но деликатно я отрязал да стане неин мъж

Дъщерята на Стоянка Мутафова - Муки, носи тайно цветя на гроба на Иван Славков, информира „Всеки ден".

Наследницата на голямата актриса, която дори и на 67 години е издържана от прочутата си майка, още като млада била безнадеждно влюбена в Батето. Самата тя никога не е криела този факт, но по думите й връзката им била изцяло платонична.

С днешна дата 67-годишната щерка на Госпожа Стихийно бедствие публично признава, че всичко вече било минало. Наши източници обаче твърдят, че чувствата на Мария Грубешлиева изобщо не били мимолетни, а повече от три десетилетия тя въздишала по Батето. Когато научила за смъртта му през май 2011 г., Муки горко плакала. Оттогава тя ходела тайно на гроба му и му носела цветя, твърдят запознати.

Мария се запознава със зетя на Тодор Живков в началото на 80-те години. Като известен бохем от времето на соца, директорът на БНТ и олимпийски шеф Иван Славков с лекота завъртал главата на всяка млада дама, която зървал. Успявал да го направи не само с чар, но и с галантност и с великолепното си чувство за хумор. Затова и не било никак трудно дъщерята на Стоянка Мутафова да си падне по известния плейбой. Двамата се засичат на прием, след което бонвиванът кани Муки на вечеря. Самата тя твърди, че това била най-вълшебната вечер, която тя имала с мъж. Нереализиралата се актриса споделя обаче, че между нея и Батето не се случило нищо - те само вечеряли, пили до сутринта, но секс не правили. Любовта им била платонична. След това се срещнали още няколко пъти на по питиета, а като истински джентълмен председателят на Българския олимпийски комитет пращал на Муки картички от страните, в които пътувал през 80-те години.

Източници обаче твърдят, че Иван Славков няколко пъти достойно уважил дъщерята на Мутафова, но тъй като деликатно я отрязал да стане неин мъж, Грубешлиева решила да има своя публична версия за отношенията им - че връзката между тях била само платонична. В крайна сметка към края на 80-те олимпийският шеф и Муки престанали да се виждат. Въпреки това обаче тя продължавала да го обича. И така било до смъртта му на 1 май 2011 г. Чували се от време на време, поздравявали се за рождените си дни и се виждали по коктейли или представления на Стоянка Мутафова. Грубешлиева обаче и до днес не можела да забрави усмивката на Батето и затова тайно ходела на гроба на Централните софийски гробища.

Иначе Муки е била омъжена за грък, с когото се залюбили в края на 80-те. За известно време тя дори живяла с него в Атина, но впоследствие го напуснала и се върнала при майка си, тъй като не се разбирала с родата му. Според мълвата двамата до ден-днешен нямат развод и се водят семейство. „Даже не го знам дали е жив", казва Мария, когато я питат за бившия любим.

Преди няколко години пък наяве излезе и друга авантюра на дъщерята на Стоянка Мутафова - с актьора Антон Радичев. Той разкри пред медиите, че комедийната прима искала да го прави свой зет, но спести на публиката, че причината за това е, че имал кратка афера с Мария Грубешлиева. Понеже Баба Тонка не пожелал да я вземе, Стоянка пуснала слуха, че е любовник на Парцалев.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари