БАСТА влиза в коалиция с част от БДЦ

0
Партията, създадена от бившите видни членове на ГЕРБ Мирослав Найденов и Емил Димитров, ще е в коалиция с част от депутатите на БДЦ,
Партията, създадена от бившите видни членове на ГЕРБ Мирослав Найденов и Емил Димитров, ще е в коалиция с част от депутатите на БДЦ,

Партията, създадена от бившите видни членове на ГЕРБ Мирослав Найденов и Емил Димитров, ще е в коалиция с част от депутатите на БДЦ, научи първо "24 часа".

След половин час съпредседателят на парламентарната група и шеф на парламентарната комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове Светлин Танчев ще обяви създаването на новия съюз, в който, наред с неговото движение "Бъдеще и развитие за България", са и Земеделският народен съюз на депутата Румен Йончев, "Гергьовден", партията на Стефан Софиянски - ССД, чийто лидер е Радослав Кацаров, и тази на Евгений Бакърджиев БДС "Радикали".

Думата "народен" ще присъства в името на шесторната коалиция, която в следващите дни ще се разшири с още формации, твърдят запознати. Самите Найденов и Димитров, които са нещо като старейшини в БАСТА, обаче няма да се изявяват в публичното пространство.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари