Бащата на загиналия на пътя младеж: Във война сме, спрете тези убийства!

0
Той беше прекрасно дете. Загина и снаха ми, каза през сълзи опечаленият баща
Той беше прекрасно дете. Загина и снаха ми, каза през сълзи опечаленият баща Видео: bTV

Той беше прекрасно дете. Загина и снаха ми, каза през сълзи опечаленият баща

Искам да кажа, че без война сме във война. Децата ни загиват по улицата. Загина моят син, загина снаха ми. Кога ще спре това?“, каза пред bTV бащата на загиналото момче в тежката катастрофа в София.

"Дете, което съм възпитал, дете което няма нарушение по пътищата. Точно моето дете загина на това кръстовище. Влачили са го 300 метра", добави той.

Той отправи и призив: „Днес беше моето дете, утре може да е вашето. Моля ви спрете ги. Спрете тези убийства".

Тежкият инцидент стана 15 минути след полунощ в района на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Русе“. При него на място загинаха 24-годишно момиче и 23-годишно момче. Разследващите са установили, че те са били заедно.

Шофьорът, причинил катастрофата, е на 18 години и е задържан в Трето районно управление. Тепърва се установява с каква скорост е шофирал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Демокрацията ?
    Някъде из селата на Анатолия , Турция, май има запазени същите обичаи за кръвно отмъщение, както в Албания -канун . Чувал съм от пътешественици , че там ако близките на убития те хванат до някакъв срок имат право да те ликвидират както си искат. И полицията няма думата . Но след като изтече срокът , всичко отива в давност , пито-платено. Да , това е в противоречие със демокрацията , ама като демокрацията не работи , тогава какво ?
  • 3
    3
    Гггггг
    Смърт за тези убийци на пътя!!!!!Докога,докога,докога?????Ако ги пускат,който го хване знае какво да прави!!!После питате,защо хората са озлобени?Защото няма закони,защото хората са безсилни.Бог да прости тези млади невинни хора.
  • 6
    2
    Коментиращ
    Поредния с промит от медиите мозък. Каква война те гони бе? Войната е малко по на север от нас. Тук става дума за разгащено поколение свикнало да живее без зачитане на правила и закони.
  • 5
    1
    Мая
    Смърт за всеки нарушил закона ! Такива уроди за да спрат трябва да се обеси публично поне един от тях !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари