Бащата на Сашко: Тази вечер прегръщам сина си!

2
Александър Цветанов благодари на делтапланеристите Веселин и Милко
Александър Цветанов благодари на делтапланеристите Веселин и Милко Снимка: Facebook

Александър Цветанов благодари на делтапланеристите Веселин и Милко

"Тази вечер прегръщам сина си! Прекланям се пред близките ми приятели, които бяха до мен през цялото време, пред всички хора, които денонощно търсеха, както и пред тези, които горещо се молеха", написа бащата на издирения Сашко във Facebook.

Той благодари на полицията и кмета на Перник и най-вече на доброволците, които намериха момчето - делтпланеристите Веселин и Милко.

"Поклон пред упоритостта на директора и заместник-директора на полицията в град Перник - г-н Млеканов и г-н Николов, които заявиха че никога няма да се откажат. Поклон пред кмета на град Перник г-н Владимиров, който съдействаше по всевъзможни начини. А за хората с криле Веселин и Милко - делтапланеристите, които го намериха - благословени да сте! Благодаря ви от цялото си сърце! Бог е велик!", завършва поста си щастливият баща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари