Бащата на изчезналия Емо: Още вярвам, че е жив!

0
Младежът е видян за последно от близките си на 1 юли тази година
Младежът е видян за последно от близките си на 1 юли тази година

Мистерията с изчезването на 23-годишния Емил продължава.

Младежът е видян за последно от близките си на 1 юли тази година. Тогава излиза от дома си и не се връща повече.

Новината за изчезването му първа разпространи леля му. Тя написа призив във Фейсбук:
 
"Вече четири месеца няма ни вест ни кост от моя племенник! Излезна на 01.07.2016г.от дома си в гр.София, ж.к Люлин, 9-та част, сутринта към 7.30 часа и все още не се прибрал. Не знам жив ли е, мъртъв ли е и това ме изяжда отвътре. Моля се на Господ да жив и здрав! С него ставам сутрин и с него лягам вечер не ми излиза от ума! Толкова много ми липсва!
 
Отново се обръщам към всички мои познати и приятели за помощ! Висок е 170см.,60кг. с тъмна коса и кафяви очи, на 23 години, бил е облечен с черен анцуг с качулка!
"
 
Бащата на момчето твърди, че не е имало никаква причина някой от близките да заподозре, че ще изчезне, сподели БЛИЦ. Емил не е бил заплашван, нито пък изглеждал притеснен. Работел във фирма за куриерски услуги, но и колегите му не знаят нищо за него.
 
"Периодично ми се обаждат и от полицията, те също разследват, но засега няма никаква следа. Много силно вярвам, че е жив. Говорили сме преди да изчезне, беше спокоен и не съм предполагал, че това ще се случи. Продължаваме да го издирваме по всякакъв начин, но никой не казва нищо за него", твърди притесненият мъж.
 
Той разказва, че имал силна връзка със сина си. Отгледал го сам, майката на момчето си тръгнала, когато то било първи клас.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари