Баща изнасили и уби доведената си дъщеря

0
Доведен баща превърна в ад живата на момиче от Пермския край
Доведен баща превърна в ад живата на момиче от Пермския край

Доведен баща превърна в ад живата на момиче от Пермския край.

След като се нанесъл в дома им в село Барда, мъжът започнал да „помага“ с възпитанието на заварената си дъщеря. Не след дълго жена му родила още две деца. Скоро обаче мъжът започнал да изпитва съвсем небащински чувства към момичето. Тя била едва 9-годишна, когато била изнасилена за пръв път от втория си баща.

Мъченията на детето продължили цели две години и свършили в края на юли 2016 г. Мъжът измислил претекст и извел 11-годишното дете „сред природата“, съобщава „Блокнот.ру“, цитиран от агенция ПИК. Там отново се опитал да я изнасили. Момичето се отскубнало и хукнало да бяга. Изродът го настигнал и убил. После закопал трупа на детето.

„Мъжът е пребил доведената си дъщеря с юмруци и ритници, а след това я довършил като я удушил“, разказват от Следствения комитет към Пермския край и допълват, че тялото на детето би намерено на 30 юли.

Нерезът е задържан и ще бъде съден за „Убийство на непълнолетна“. Арестът му е за 2 месеца, докато трае разследването по делото.

Местните медии съобщават, че детето споделило пред майка си за извращенията на втория си баща, но тя не обърнала внимание на дъщеря си.  Жената била бременна с второто дете от новия си мъж и не искала да си разрушава семейството. Той пиел много и научил и жена си, която често била виждана неадекватна от съседите.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари