Баща и син си избиха зъбите взаимно

0
След семейната свада двамата се чудили кой зъб на кого е
След семейната свада двамата се чудили кой зъб на кого е

По „подобаващ”, или традиционен начин Благоевград - с „битки” между близки и непознати, отбеляза нощта на 3 март-Освобождението на България от турско робство, предаде БГНЕС.

Битките” започнаха снощи от ромската махала „Предел”, където имаше опит за възстановка на боевете на Орлово гнездо. Масовият бой на ул. „Балкан” бе между живущите в дерето срещу тези на върха. Полицаите от Второ РПУ овладяха биещите се, няма настанени в болница.

След затишие от 8 часа „битките” бяха подновени към 6 ч. тази сутрин, когато баща и син се сбиха във вила срещу жк. „Еленово”. Равносметката е шепа избити зъби, като баща и син се чудеха кой зъб на кого е. Отново полицаите от Второ РУП изясняват семейната вражда, прераснала вече в рецидив.

Между боя на ул. „Балкан” и семейния в „Еленово”, тази нощ има още един пострадал, бит пред дискотека на бул. „Стамболийски”. Той е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград след удар с юмрук в лявата част на брадичката. Отново Второ РУП работят по инцидента

Към 6.30 в същото отделение е приет младеж, напръскан в очите с лютив спрей на ул. „Пере Тошев”, този случай вече е за Първо РУП.

И за завършек на нощта, спешните екипи от гр. Разлог към 5.30 ч. тази сутрин в продължение на 30 минути издирваха пострадал, който така и не бе открит, тъй като реално повикването е за гр. Разград.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари