Банка отказа да назначи порноактриса

0
Докато учела в университета, 18-годишната лолитка заработвала допълнително като основно действащо лице в розовите ленти
Докато учела в университета, 18-годишната лолитка заработвала допълнително като основно действащо лице в розовите ленти

Японският клон на банка „Голдман Сакс“ оттегли предложението си за работа към своя потенциална служителка, след като от финансовата институция установили, че Шизука Минамото се е изявявала като звезда във филмите за възрастни.

Докато учела в университета, 18-годишната лолитка заработвала допълнително като основно действащо лице в розовите ленти. В ХХХ филмите тя била представяна като девойката с коефициент на интелигентност 130. При завършването на висшето си образование обаче потенциалът на актрисата за финансист й осигурил неустоима оферта в банковите среди в Токио. пише Новинар.

За нещастие при рутинно проучване от банката установили срамното й минало с десетки голи сцени и преценили, че ще прекратят договора с Минамото още преди да е влязъл в сила. Според фенове на актрисата тя е била натопена от лице, което умишлено е подхвърлило информация за филмовата кариера на знойната актриса.

Според професионалисти от порнобизнеса Минамото не се е снимала заради пари или слава, а от любопитство и поради факта, че по това време не е имала сериозен приятел.

От известно време висшистката се опасявала, че голото й минало може да попречи на кариерното развитие в корпоративния свят. Затова тя си издействала заповед, с която забранявала на сайтове да разпространяват ленти с нейно участие. Въпреки това славата й я настигнала, преди да направи първите си крачки в банковата сфера.

От банката изтъкват, че кандидат-служителката е нарушила етичния код на финансовата институция.

Източник: НОВИНАР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари