Банда свързана с Митьо Очите, отвлече човек в Бургас!

0
Мъжът е бил отвлечен от гарата в Бургас / снимката е илюстративна
Мъжът е бил отвлечен от гарата в Бургас / снимката е илюстративна

Банда, ръководена от близък до лейтенант на несебърския бос Димитър Желязков - Митьо Очите, отвлече 29-годишен мъж от Пазарджик от спирка срещу входа на ж.п. гара - Бургас, пише "Флагман".

Случката се е разиграла миналата неделя, около 18:30 часа. Стойчо Радев - Камбаната от групата на Христо Оризарския заедно с още свои двама авери: Ангел Т.- Кемала и Недко К. натикали във “Фолксваген Пасат” жертвата си. Те отвели пажарджиклията в къща в несебърското с. Оризаре, където той е държан насила две денонощия. През това време групата пребивала мъжа, за да го респектира.

Своевременно организираната група от служители от отдел "Криминална полиция" и сектор „Специализирани полицейски сили” при ОДМВР – Бургас задържали още в сряда извършителите на отвличането.

Камбаната, който е на 36 години от с. Оризаре , е осъждан за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотици, ръководена от близкия до Очите - Христо Оризарския.

От проведените множество процесуално-следствени действия (следствен експеримент, претърсване и изземване, оглед на местопроизшествието) е констатирано, че отвличането е осъществено по повод неуточнени взаимоотношения между 29-годишния Григор и тримата задържани.

Разкриването на отвличането е извършено и с помощта на служител от Следствена служба – Несебър, оказал съдействие на звеното от МВР – Бургас.

На тримата мъже е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 142 ал. 2 т. 2 от НК / отвличане от две или повече лица/, като им е взета мярка задържане под стража за срок от 72 часа. Предстои гледане на постоянна мярка в Окръжен съд – Бургас.

Работата по документирането на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари