Български спортист нападна чистачки в Рио

0
Една от жените твърди, че тя и колежките ѝ искали да почистят стаята на спортиста, но той настоял да напуснат, ударил едната и нападнал другите
Една от жените твърди, че тя и колежките ѝ искали да почистят стаята на спортиста, но той настоял да напуснат, ударил едната и нападнал другите

Български спортист, участник на Олимпийските игри в Рио де Жанейро, е бил разпитан след обвинения, че е нападнал и ранил човек от почистващия персонал в олимпийското село, предаде агенция Франс прес, цитирани от VESTI.

Започна процедура за разследване на нараняванията, причинени от спортист от българската делегация на няколко камериерки, работещи в олимпийското село“, заяви полицията в официално изявление.

Една от жените твърди, че инцидентът е станал, когато тя и колегите ѝ отишли в стаята на спортиста, за да я почистят. „Спортистът обаче настоял да напуснат стаята и ударил една от жените, преди да нападне и другите“ по причина, която не е посочена в изявлението.

Полицията не разкрива самоличността на спортиста.

Това не е първият случай, при който служители в олимпийското село са били нападани по време на настоящите Олимпийски игри. Боксьорите Хасан Саада от Мароко и Джонас Джуниас Джонас от Намибия бяха арестувани, съответно на 5 и 8 август, по обвинения в „сексуално насилие“.

Саада е бил освободен от ареста, но му е забранено да стъпва в олимпийското село и да доближава двете жени, за които се твърди, че са били нападнати.

И двамата боксьори са изключени от участие в Игрите.

Източник: VESTI.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари