Български рали шампион загина при тренировка

0
Мирослав Ангелов почина при удар в бетонно съоръжение край Шумен
Мирослав Ангелов почина при удар в бетонно съоръжение край Шумен Снимка: autobild.bg

Мирослав Ангелов почина при удар в бетонно съоръжение край Шумен

Български рали пилот, трениращ с навигатора си за състезание в Румъния, загина при тренировка на черен път над село в Шуменско, съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР Ася Йорданова. По информация на медии става дума за рали шампионът Мирослав Ангелов.

В 11:42 часа днес в дежурната част на ОД на МВР в Шумен е приет сигнал за възникнал инцидент на черен път над село Тушовица. Съобщено било, че по време на тренировка на макадам, във високата част над селото, български рали екипаж напуснал трасето, след удар на автомобила им в бетонно съоръжение.

Навигаторът, 42-годишен мъж, успял да помогне и да извади пилота от автомобила, минути преди да бъде обхванат в пламъци, гласи съобщението на полицията. Пострадалият 50-годишен пилот, с множество травми, е откаран в шуменската болница.

Той е реанимиран в линейката, но въпреки усилията на медиците е починал в болничното заведение. Навигаторът е прегледан, установена е фрактура на таза му.

Работата по изясняване на обстоятелствата около инцидента продължава, допълни Йорданова пред БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари