"Български пощи" предупреждава за забавяне в обработката на пратки за Израел

0
Причина е внедряване на нова митническа система в Израел
Причина е внедряване на нова митническа система в Израел Снимка: БГНЕС

Причина е внедряване на нова митническа система в Израел

Очаква се забавяне в доставката на пратки от България към Израел в дните между 12-и и 15 януари 2023 година, съобщават от „Български пощи“.

Причина е внедряване на нова митническа система в Израел. Поради това пощенският оператор на страната е уведомил „Български пощи“, че няма да се обработват входящи в Израел пратки от 12-и до 15 януари.

Преди ден стана известно, че има затруднения при обработката на пратки в Саудитска Арабия. Пощенският оператор на страната е уведомил, че поради пораженията в инфраструктурата, нанесени от обилни дъждове, обработката и доставката, както и проследяването на пратките в страната са нарушени, съобщава на интернет страницата си „Български пощи“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари