Българската риба завладява четири български града

0
Кулинарна шоу-програма, демонстрационен щанд и още много изненади очакват гостите на изложението
Кулинарна шоу-програма, демонстрационен щанд и още много изненади очакват гостите на изложението Снимка: БГНЕС

Изложението „Обичам българската риба”, организирано от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури и Министерство на земеделието, храните и горите, ще завладее четири български града.

Информационната кампания, под формата на пазари на производители на риба, ще се проведе в София, Бургас, Русе и Стара Загора.

Във всички градове производители на рибни продукти, рибари и преработватели ще участват в изложението и ще могат да представят дейността си пред хората. Ще има демонстрационен щанд и кулинарна шоу-програма, в рамките на която гостите на мероприятието ще могат да опитат вкусни рибни деликатеси, приготвени от Сандра Алексиева – собственик и автор на най-популярния кулинарен сайт в България.

Във всеки град след демонстрацията тя ще избира двама човека или два отбора, които ще се състезават в приготвянето на ястия от риба. И за да бъде удоволствието на посетителите пълно, в събитието ще участват и производители на български вина и бира.

Събитието започва от Стара Загора на 16 ноември (събота), следва Русе на 23 ноември (събота), после София – 4 – 6 декември (сряда – петък) и Бургас – на 6 декември – празник на града и Никулден (петък).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари