Българската делегация пристигна във Виетнам

1
Делегацията се води от председателя на Народното събрание Росен Желязков
Делегацията се води от председателя на Народното събрание Росен Желязков Снимка: БНТ

Делегацията се води от председателя на Народното събрание Росен Желязков

Свързаността е нов стимул за икономиката, заяви председателят на Народното събрание Росен Желязков в провинция Нин Бин, където се срещна на високо политическо ниво с член на централния комитет на партията. Това съобщава БНТ.

Двамата дадоха заявка за по-тясно сътрудничество в областта на търговията, туризма, високите технологии и образованието.

Във Виетнам българската делегация положи венец пред паметника на героите и мъчениците и посети мавзолея на президента Хо Ши Мин.

"С влизането в сила на споразумението за свободна търговия и защита на инвестициите и отпадането на митата от двете страни е показателно начина, по който и стокообмена се увеличава между Виетнам и ЕС. А за нас е изключително важно зоната на Югоизточна Азия както в организационен аспект със страните от АСЕАН да бъдат все по- утвърждавани и все по-развивани, защото региона на югоизточна е изключително динамичен и интересен. имаме възможност да се запознаем със социално-икономическото развитие на Виетнам в търсенето на нови възможности за туризъм, за образование, но и възможността за обмяна на опит за регионална политика", заяви Росен Желязков - председател на Народното събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Билойкова
    Ужас! Къде е нашия вимески павликенски селяндур с огромните връзки е югоизточна Азия!!! Как така няма да го лансира бекапету сред кумундялите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари