Българска ясновидка знае къде е изчезналият самолет

0
Българска ясновидка знае къде е изчезналият самолет

Лечителката на Стефан Данаилов и Венци Кисьов знае къде се намира малайзийският самолет, който изчезна мистериозно над Южнокитайско море. Машината се изпари от радарите на 8 март и оттогава е в пълна неизвестност, но ще бъде намерена, категорична е ясновидката от баташкото село Нова махала Севинч Балакчъ.

Тя помогна сериозно в борбата с рака на актьора Венци Кисьов, който я потърсил по съвет на Стефан Данаилов. Ламбо също често е посещавал Севинч, която има над 500 рецепти за борба с чумата на века.

„Уникална е - бивша учителка, дядо й е бил ходжа и е лекувал. Много ми въздейства, всеки ден пия билките. За белия дроб варя подбел и орехи с черупките. Да не говорим за куп други комбинации. Лекарите ми даваха 3-4 месеца, а се боря 2 години с болестта", хвали я актьорът, който изигра младия Маркс.

Според Севинч в случая със самолета няма никаква мистерия, но това ще се разбере едва когато летателният апарат бъде открит. Жената твърди, че има и друга информация за самолета, но за момента не бива да я оповестява. За съжаление много лоши неща са се случили на борда на тази машина. Има толкова страдание. Никой няма право да долива масло в този огън, допълва Севин ч. На въпроса дали ще бъдат намерени и оцелели пътници или хора от екипажа, тя уклончиво отговаря: „Дай боже". Балакчъ споделя, че мнозина се вълнуват от темата със странното изчезване на машината.

Мисля, че самолетът не е разбит, предпазливо коментира друга гадателка от Нова махала - Айтен Мачева. В четвъртък тя получила видения за летателната машина, но още не е сигурна как трябва да ги разчете и тълкува. Споделя, че й се дават числа и че се нуждае от време, за да разбере какъв е скритият в тях смисъл. Предполага, че това са някакви координати. Малайзийският самолет е в пълна неизвестност от 8 март, не се знае нищо и за пътувалите на борда му хора - 227 пътници и 12 души екипаж.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари