Българска морска камара удостои БУЛМАРКЕТ с наградата „Свети Никола“

1

Българска морска камара удостои с наградата „Свети Никола“ компанията БУЛМАРКЕТ ДМ.

На тържествена церемония вчера, 19.12.2019 г. /четвъртък/ в град Варна, компанията БУЛМАРКЕТ ДМ  бе удостоена с наградата „Свети Никола“ на Българска морска камара.

В категорията „Големи предприятия“ русенската фирма спечели безапелационно приза за най-бързо развиваща се финансово компания за 2019 година. Наградата бе връчена от председателя на камарата капитан Богдан Богданов на зам.-директора на БУЛМАРКЕТ ДМ Светослав Първанов. В своето експозе към присъстващите г-н Първанов благодари за присъденото отличие и припомни девиза на Българска морска камара: „Обединени ние печелим, разединени губим.“  Той бе категоричен, че фирмите трябва да бъдат рамо до рамо, да са активни в бизнеса и да осигуряват просперитет на регионите. По време на церемонията стана ясно, че БУЛМАРКЕТ ДМ е първата компания от Русе, която печели престижното отличие, тъй като до момента носителите на наградата са били предимно варненски и бургаски предприятия.

Всяка година на 19 декември Българска морска камара /БМК/ връчва наградите „Свети Никола“ за принос в развитието на българското морско стопанство. Регламентът включва допитване до всички членове на БМК, регионални и централни медии, държавни и общински органи. Анкетните листове се изпращат до 1 декември на текущата година. Независима фирма извършва класирането на участниците и определя наградените. Целта на наградите „Свети Никола“ е да акцентира общественото внимание към развитието на морското стопанство в областта на корабостроенето, корабоплаването, кораборемонтна, пристанищна и обслужваща дейности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари