Българка взе медал на Световното първенство по бокс в Индия

0
След преразглеждане на резултатите в категория до 57 килограма Светлана Каменова се окичи с бронз
След преразглеждане на резултатите в категория до 57 килограма Светлана Каменова се окичи с бронз Снимка: Facebook

След преразглеждане на резултатите в категория до 57 килограма Светлана Каменова се окичи с бронз

Светлана Каменова спечели бронзов медал на Световното първенство за жени в Ню Делхи (Индия), съобщиха от БФБокс, цитирана от БТА.

След преразглеждане на резултатите в категория до 57 килограма българката се окичи с бронз. Европейската вицешампионка зае третото място на турнира, което се случва за втори път в кариерата ѝ след 2012 година.

Каменова се качи на почетната стълбичка, след като Бордът на директорите и международните съдии взеха решение да декласират Лин Ю-Тин от Тайван, която победи по точки националката на четвъртфиналите. От специализираната комисия на ИБА стигнаха до единодушно решение да анулират резултатите на азиатката заради поредица от неправомерни действия на ринга.

Напомняме, че и треньорският щаб на националния тим, начело с Борислав Георгиев, направи оплакване от умишлено нечистите действия на Лин по време на четвъртфиналната среща с Каменова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари