„България търси талант“ – последното желание на Росен Марков, болен от СПИН и цироза

0
Росен Марков обяви, че ще покаже как излиза от ковчег и ще раздаде на оценяващите по два карамфила
Росен Марков обяви, че ще покаже как излиза от ковчег и ще раздаде на оценяващите по два карамфила

Основателят на Партия на българските мъже скандализира журито на „България търси талант“ с изявата си. Росен Марков обяви, че ще покаже как излиза от ковчег и ще раздаде на оценяващите по два карамфила. На сцената той излезе с табела с надпис „България търси талант“ – последното желание на Росен Марков, болен от СПИН и цироза“, но така и не успя да покаже номера си.Дарина Павлова заяви, че това е недопустимо, щом не е истина, а на заявлението на Росен, че го е направил за шоуто, тя отвърна, че предаването не е шоу.

Иво Сиромахов пък театрално му се скара и стана от мястото си със заявлението, че никой не иска да го гледа. Беновска и Ники Илиев също се направиха на скандализирани и натиснаха бутоните си за отказ.

„И какво искахте да постигнете bTV? Ако бяхте толкова шокирани изобщо нямаше да отделяте време и то толкова за тоя „ужас“ . Сами си противоречите. ….“; „Той тоя е известен във Варна с малоумните си искания и плакати постоянно. Води се сам някакъв шегобиец, но често прекрачва границите“, обаче са част от коментарите във Фейсбук, които не подкрепиха реакцията на журиращите „спецове“.

Шегобиецът Росен Марков е добре известен на медиите, на които звъни редовно за поредната си „шега“. Затова и е трудно да повярваме, че журито е било толкова изненадано и скандализирано от изявата му, за колкото се представи.

Източник: Scena.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари