България отнесе Германия с 3:0 гейма

1
Родните състезатели доставиха истинска радост на феновете си
Родните състезатели доставиха истинска радост на феновете си

Мъжкият национален отбор на България по волейбол победи съперниците си от Германия с 3:0 гейма (25:20, 25:17, 25:20)  в двубой от група „А“ на европейското първенство по волейбол за мъже, съобщи Фокус.

Мачът се игра пред повече от 13 000 зрители в зала „Арена Армеец“ в София. Избраниците на селекционера Пламен Константинов спечелиха първата част с 25:20 точки. Първото техническо прекъсване в гейма бе при 8:2 точки за България.

Втората задължителна пауза бе при 16:11 точки. Силни изяви за тима на България имаха капитанът на отбора Владимир Николов, както и разпределителят Георги Братоев. Във втората част България победи с 25: 17 точки.

Нашите момчета започнава втория гейм много уверено и поведоха с 8:2 точки.Втората задължителна пауза в гейма бе при 16:7 точки. До края на частта българите доказаха, че са в по-добра форма от съперниците си.

В третият гейм отборът на Германия се поразигра, като при първото техническо прекъсване авансът на българите бе две точки – 8:6. Втората задължителна пауза дойде при 16:10 точки за България.

 До края българите не дадоха възможност на съперниците да се приближат и спечелиха сета с 25: 20. Волейболистите благодариха на феновете си и заявиха, че гледат напред към следващите си срещи. 

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари