България излиза под номер 10 на Евровизия

0
Страната ни ще бъде представена от формацията Equinox с песента Bones
Страната ни ще бъде представена от формацията Equinox с песента Bones

Както досега, и за тазгодишното издание на Евровизия зрители само на определени страни ще могат да гласуват за песните, участващи в двата полуфинала на конкурса.

Нашите представители - петимата певци, събрани във формацията Equinox, ще излязат на сцената в Лисабон в първия полуфинал на 8 май, пише 24 часа. За тях своя вот ще могат да дадат зрители от общо 21 държави - Великобритания, Испания, Белгия, Гърция, Кипър, Австрия, Чехия, Хърватия, Ирландия, Израел, Македония, Финландия, Швейцария, Естония, Литва, Португалия, Албания, Армения, Азербайджан, Беларус и Исландия. Гласуването ще започне веднага след последната изпълнена песен в програмата. България излиза под номер 10.

Вторият полуфинал на международния песенен конкурс е на 10 май, а финалът - на 12-и. И трите вечери БНТ ще излъчва на живо концертите от 22 часа.

Официалното изпращане на Bones - песента, която ще ни представя на Евровизия, ще бъде другата седмица, на 26 април, в София. На събитието групата Equinox ще изпълни на живо Bones.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари