България е вече осъдена, а Борисов признат като виновен за причинената смърт!

3
Случаят „Харманли“ се реши не по различно от случая „Чакъра“, но докато на едното място беше убит един човек, сега вероятно ще умрат повече
Случаят „Харманли“ се реши не по различно от случая „Чакъра“, но докато на едното място беше убит един човек, сега вероятно ще умрат повече

"Борисов видя координирани международни терористични атаки, а ДАНС веднага ги потвърди.

Не случайно държавата ни е най-съдената в международни съдилища страна в ЕС. Случаят „Харманли“ се реши не по различно от случая „Чакъра“, но докато на едното място беше убит един човек, сега вероятно ще умрат повече. Нищо, че България е вече осъдена, а Борисов признат като виновен за причинената смърт!

Явно в България джихадистите са деца, след като 15 годишно момче е на командно дишане и всеки момент ще издъхне, а полицаите ни са с охлузни рани на колена и лакти. Нищо. Ще умре детето, може би и други, после ще се намери кой да върне рестото не заради исляма, а заради безсмислената крайност и причинена смърт. Така на ред ще са нашите деца – „Който нож вади от нож умира“.

Само една жена стоя с тяло пред българите и с риск за живота си ги защити! Смела сирийска жена, която съвсем ясно разбираше какво се случва въпросната нощ в лагера: Джамила Садат – „Просто афганистанците не харесваха храната. Затова се стигна до боя. Полицаите си вършеха работата. А афганистанците в един момент поискаха да се отворят вратите на лагера и да излязат от него“.

Насилието ражда насилие…"

Автор: Николай Марков / Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари