Българите в чужбина: Решаващият глас на емигрантите (ВИДЕО)

0
Гласовете, които решиха победата на "Има такъв народ" дойдоха от чужбина
Гласовете, които решиха победата на "Има такъв народ" дойдоха от чужбина Видео: NOVA

Гласовете, които решиха победата на "Има такъв народ" дойдоха от чужбина

"Това бяха нормалните избори в чужбина. Имаше избори без опашки за първи път", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Милена Везенкова, член на комисия в Лондон.

Според нея броят на желаещите на гласуват в чужбина е бил един и същ с предишните избори. Тя информира, че машините са пристигнали два дена преди вота и с тях не е имало никакъв проблем, а техник са имали, който живее във Великобритания.

Милена Везенкова смята, че хората в чужбина искат да има нова партия и затова най-много са гласували за "Има такъв народ".

В предаването Венцислав Великов, председател на комисия в Чикаго, заяви, че активността е била по-ниска от предишните избори, 20% е спадът в броя на гласувалите, като той отчита, че е сезон на летни почивки. Но секциите са били повече.

Великов заяви още, че не е имало проблеми във връзката с България, но чакането е било дълго. Той смята, че машините са си свършили работата и не са имали нужда от поддръжка, но е имало техник, живеещ в САЩ, не специално изпратен.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари